SVR - Stichting Vrije Recreatie
Aanmelden | Inloggen


Blog/Nieuws

Afbeelding item

Van Oostzee tot München: Boerencampings in Duitsland

06-06-2024

Of u nu houdt van wandelen, fietsen, wijnproeven of gewoon ontspannen, verblijven op een kleinschalige camping in Duitsland is altijd goed.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings op de prachtige Veluwe

04-06-2024

Ontdek de Veluwe met uw eigen ogen door te verblijven op een kleinschalige boerencamping in de natuur.

Lees meer
Afbeelding item

Nieuw aangesloten SVR Campings in Mei

31-05-2024

Elke maand sluiten zich opnieuw fijne boerencampings aan bij SVR. Lees hier meer over de nieuwste SVR campings die zich in mei hebben aangesloten bij SVR.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings op het eiland Texel

17-05-2024

Kom verblijven bij een boerencamping op Texel en verken het prachtige eiland. Bezoek leuke dorpjes, ontdek de natuur of ontmoet bijzondere dieren. 

Lees meer
Afbeelding item

Fietsavontuur door De Groote Heide

16-05-2024

De provincie Brabant kent een lange geschiedenis van smokkelpraktijken. Eén van de beruchte voormalige smokkelplaatsen is De Groote Heide. En die staat centraal tijdens deze fietstocht! 

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in Groningen: noordelijk genieten

06-05-2024

Beleef een heerlijke kampeervakantie op een boerencamping in Groningen. Geniet van natuur, rust, ruimte, lekkernijen en historische plekken. Lees snel meer.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in het veelzijdige Gelderland

06-04-2024

Ontdek veelzijdige boerencampings in Gelderland bij SVR. Als donateur van SVR kunt u hier genieten van de rust en natuur tegen een betaalbare prijs.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in de mooie provincie Drenthe

30-03-2024

Geniet van geschiedenis, cultuur en prachtige natuur op een boerencamping in Drenthe. Als donateur van SVR kunt u kiezen uit vele fijne campings.

Lees meer
Afbeelding item

Tour de Boer: Camping de Botkoel

21-03-2024

Elke zomer gaat de SVR op 'Tour de Boer': we gaan op bezoek bij campingeigenaren en spreken met hen over de camping, uitdagingen, dromen en mooie verhalen. Deze keer: Camping de Botkoel in Puth, Limburg.

Lees meer
Afbeelding item

Ervaar authentieke gezelligheid op boerencampings in Brabant

22-02-2024

Geniet van de Brabantse gezelligheid en mooie natuur op een boerencamping in Noord-Brabant. Ontdek nu alle aangesloten SVR campings en word donateur.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen door Nationaal Park Weerribben-Wieden

12-02-2024

Een fietsroute door het adembenemende Nationaal Park Weerribben-Wieden. Langs de nog onontdekte delen en dichtbij mooie SVR Campings 

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in veelzijdig Zuid-Holland

20-01-2024

Ontdek op een boerencamping in Zuid-Holland rust, ruimte, natuur en gastvrijheid. Lees meer over de aangesloten SVR campings in deze mooie provincie.

Lees meer
Afbeelding item

Ontladen op een rustige camping

02-01-2024

Ontsnap aan de drukte van alledaags en kom genieten op een rustige camping midden in de natuur. Word donateur van SVR en laad weer helemaal op.

Lees meer
Afbeelding item

Echt even genieten op een boerencamping

28-12-2023

Ervaar het leven op het platteland door te verblijven op een boerencamping. Kom tot rust en geniet van de natuur. Word donateur van SVR en ontdek.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen tussen Terneuzen en de Belgische grens

20-11-2023

Verken Zeeuws-Vlaanderen vanaf uw SVR Camping met deze uitgestrekte fietsroute die u van Terneuzen naar de Belgische grens voert.

Lees meer
Afbeelding item

Geniet op een boerencamping in Noord-Holland

28-10-2023

Ontdek de Noord-Hollandse kust en het bruisende Amsterdam vanaf een boerencamping in Noord-Holland. Bekijk alle aangesloten SVR campings in Noord-Holland.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen in De Maasduinen en de Maasheggen

23-10-2023

Als u op zoek bent naar een kampeer en fiets-bestemming die de herfst op zijn best laat zien, dan moet u beslist De Maasduinen of De Maasheggen overwegen.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in Friesland: uniek en eigenzinnig

18-10-2023

Maak kennis met het noorden van Nederland vanaf een gezellige boerencamping in Friesland. Ontdek nu alle aangesloten SVR campings in Friesland.

Lees meer
Afbeelding item

Luxe en privacy op een boerencamping met privé sanitair

08-10-2023

Droomt u van een heerlijke kampeervakantie op het platteland, maar bent u ook zeer gehecht aan de luxe van thuis? Dan is verblijven op een boerencamping met privé sanitair een goede keuze!

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in Zeeland

06-10-2023

Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen op een boerencamping in het gezellige Walcheren of dichtbij het idyllische Grevelingenmeer? Lees snel meer over alle SVR campings in Zeeland!

Lees meer
Afbeelding item

Wat kost kamperen bij de boer?

02-10-2023

SVR wil dat rust, ruimte en natuur voor iedereen bereikbaar is. Wilt u weten wat kamperen bij de boer precies kost? Lees dan snel verder.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in het gastvrije Limburg

16-09-2023

Geniet op een boerencamping in Limburg van de gastvrijheid en het schitterende landschap. Lees snel meer over onze SVR campings in het mooie Limburg.

Lees meer
Afbeelding item

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2023

14-09-2023

Van 4 tot en met 8 oktober zijn wij weer aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Koop uw kaartje met korting.

Lees meer
Afbeelding item

Campingactiviteiten bij de boer

12-09-2023

Ontdek welke campingactiviteiten er te beleven zijn op de aangesloten boerencampings van SVR en welke activiteiten u zelf kunt doen op de camping!

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen en Kamperen bij de boer rondom Otterlo

11-09-2023

Met de speciale ‘De Boer Op’ fietsroute ontdekt u de rijke agrarische tradities in Otterlo, Harskamp en Kootwijk. En kies gelijk een leuke SVR-camping uit om te kamperen!

Lees meer
Afbeelding item

Boerencampings in Overijssel: van Giethoorn tot Twente

01-09-2023

Ervaar rust, ruimte en natuur tijdens een verblijf op een boerencamping in Overijssel. Lees snel meer over alle SVR campings in deze prachtige provincie.

Lees meer
Afbeelding item

CARAVAN SALON 2023

15-08-2023

CARAVAN SALON in Düsseldorf is de grootste kampeerbeurs van de wereld en ook SVR is dit jaar weer aanwezig! Van 25 augustus tot en met 3 september kunt u in Düsseldorf 250.000 vierkante meter kampeerinspiratie vinden! SVR én meerdere aangesloten campings zien u graag verschijnen bij onze gezellige stand.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen in Valkenburg: dat moet je doen!

12-07-2023

Het Zuid-Limburgse stadje Valkenburg is misschien wel één van de gezelligste steden van Nederland. Met de fiets kunt u gemakkelijk wat verder de omgeving induiken en in alle rust genieten van de natuur. Met de Mergeltocht rondom Valkenburg beleeft u in één middag de hoogtepunten van omgeving Valkenburg.

Lees meer
Afbeelding item

Genieten op een boerencamping aan het water

09-07-2023

Kom genieten van natuur en vrijheid op een boerencamping aan het water. Ontdek snel alle aangesloten campings en word vandaag nog donateur van SVR.

Lees meer
Afbeelding item

Boerencamping: kindvriendelijk en super leerzaam

07-07-2023

Ontdek onze speciale boerencampings: kindvriendelijk en leerzaam. Word vandaag nog donateur van SVR en bekijk alle boerencampings voor kinderen.

Lees meer
Afbeelding item

Ervaar het leven op een boerencamping aan zee

06-07-2023

Kom genieten op een boerencamping aan zee midden in de natuur. Echt even tijd voor elkaar. Ontdek onze aangesloten campings en word donateur van SVR.

Lees meer
Afbeelding item

Gooi uw hengel uit op een boerencamping met viswater

03-07-2023

 Verblijf op een boerencamping met viswater. Gooi uw hengel uit en wacht tot de vissen bijten. Bekijk de aangesloten SVR campings en word donateur.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen en kamperen tussen zand, zee en duinen

29-06-2023

Het Noordhollands Duinreservaat is een duingebied van maar liefst 7.500 hectare groot. Deze prachtige regio herbergt een unieke mix van duinen, stranden, bossen, gezellige badplaatsen en… fijne SVR Campings!

Lees meer
Afbeelding item

Boerencamping met zwembad: lekker plonsen in de natuur

26-06-2023

Verblijf op een boerencamping met zwembad. Ervaar rust, ruimte en natuur, maar spetter ook lekker rond in het zwembad. Ontdek het als donateur van SVR.

Lees meer
Afbeelding item

Aan tafel | Campingservies SVR

08-06-2023

Nieuw: een SVR productenlijn voor op de camping! Leuke deurmatten, servies en emaille mokken voor een gezellige tijd aan tafel. Lees hier meer.

Lees meer
Afbeelding item

Vacature marketing medewerker

15-05-2023

Wij zoeken een content marketeer met veel enthousiasme voor kamperen. Lees meer!

Lees meer
Afbeelding item

Op de pedalen rond Ootmarsum

14-04-2023

Geniet van het Twentse coulisselandschap. De route brengt u naar het pittoreske Ootmarsum met de vele vakwerkhuizen. Via de weidse landerijen voert de route u zelfs een klein stukje over de Duitse grens. En 's avonds geniet u na voor uw kampeermiddel op een SVR camping in de buurt!

Lees meer
Afbeelding item

Minicampings op het platteland

13-04-2023

Ervaar rust en ruimte op het platteland vanaf een knusse minicamping en geniet van mooie natuur. Word nu donateur van SVR en profiteer van alle voordelen.

Lees meer
Afbeelding item

Natuurcampings voor ultiem genieten

13-04-2023

Op een natuurcamping komt u tot rust en geniet u van de schoonheid van de natuur. Lees meer over onze aangesloten campings en word donateur van SVR.

Lees meer
Afbeelding item

Tour de Boer: Camping 't Oude Willemsveldt

12-04-2023

Elke zomer gaat de SVR op 'Tour de Boer': we gaan op bezoek bij campingeigenaren en spreken met hen over de camping, uitdagingen, dromen en mooie verhalen. Deze keer: Camping Johanna Hoeve in Rijperkerk, Friesland.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen en kamperen rondom Venlo

30-03-2023

Rondom Venlo is het goed toeven. Na een mooie dag fietsen door romantische natuur, langs karakteristieke bezienswaardigheden en schilderachtige meren geniet u op de SVR Campings in de regio van een rustige avond met de voetjes omhoog.

Lees meer
Afbeelding item

Tour de Boer: Camping Johanna Hoeve

14-03-2023

Elke zomer gaat de SVR op 'Tour de Boer': we gaan op bezoek bij campingeigenaren en spreken met hen over de camping, uitdagingen, dromen en mooie verhalen. Deze keer: Camping Johanna Hoeve in Rijperkerk, Friesland.

Lees meer
Afbeelding item

Fietsen en kamperen bij Bergeijk

24-01-2023

Bergeijk en omgeving is meer dan de moeite waard. En hoe kun je de omgeving nou beter verkennen dan met de fiets? In combinatie met een overnachting op een SVR Camping een ideaal uitje!

Lees meer


Accepteer de cookies om gebruik te kunnen maken van svr.nl. U kunt meer lezen over onze cookies in ons privacy statement. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk cookies te accepteren, klik dan op 'wijzig cookies'